Verzending door heel Europa. Gratis verzending in Nederland bij bestellingen boven €70!

Verzending, retourneren & garantie

Verzending

Momenteel verzenden wij binnen heel Europa. In de winkelwagen kan je zien hoeveel verzendkosten er per land wordt gerekend.

Gratis verzending is mogelijk vanaf 70 euro binnen Nederland en vanaf 80 euro in België & Duitsland. Bij een bestelling onder de 70 euro in Nederland worden er, afhankelijk van welke leverancier je kiest, ongeveer 6 euro verzendkosten gerekend. De bestelling wordt binnen 1 tot 3 dagen verzonden, behalve bij uitzonderlijke gevallen. 

 

Wanneer er een bestelling is geplaatst, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Als de bestelling is verzonden, ontvang je nogmaals een mail met daarin een bevestiging en een Track & Trace code. Kedua-Clothing is niet verantwoordelijk voor vertraging van de leveranciers. 

 

Levertijd

Natuurlijk doen wij ons best om uw pakketje zo snel mogelijk te versturen. Bestellingen worden binnen 1 tot 3 dagen verstuurd. Mochten er door ons enige vertragingen oplopen, dan communiceren wij dit direct met u. 

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kedua-clothing.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourformulier Kedua-Clothing

Garantie

De producten die wij aanbieden kunnen mankementen bevatten (denk hierbij aan vlekjes of scheurtje). Wij proberen dit zo duidelijk te beschrijven in de beschrijving. Wanneer er iets gebeurd met uw pakketje tijdens de verzending, kunt u aanspraken maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 2 maanden na constatering melding bij ons te maken. Wanneer u recht heeft op de garantie, zullen wij gezamenlijk naar een passende oplossing zoeken. 

KVK: 82295549

BTW-nummer