Verzending door heel Europa. Gratis verzending in Nederland bij bestellingen boven €70!

About us

Hi there, wij waarderen het dat je een kijkje neemt op onze webshop!

 

Wij zijn twee studenten met elk een passie voor fashion en hebben samen Kedua-Clothing opgericht. Deze passie willen wij graag met jou delen. Dit doen wij door exclusieve items aan te bieden via één plek; zodat jij niet verder op zoek hoeft te gaan.

 

Maar… wat betekent Kedua-Clothing eigenlijk?

Vertaalt uit het Indonesisch betekent kedua ‘tweede’. Of te wel, vrij vertaald, betekent Kedua-Clothing; ‘tweedehands-kleding’. Dit vinden wij als naam gepast, omdat wij tweedehands kleding aanbieden in onze webshop.

 

Kedua-Clothing houdt zich bezig met duurzaamheid. Het hergebruiken van kleding is op zichzelf al goed voor het milieu. Er hoeft namelijk niet opnieuw grondstoffen gebruikt te worden voor een nieuw kledingstuk. Verder zijn onze verzendzakken recyclebaar en proberen wij zo snel mogelijk over te schakelen op gerecyclede en recyclebare verzendzakken. Wij streven ernaar om in onze werkzaamheden milieubewust bezig te zijn. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze activiteiten een zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

 

De kleding die wij aanbieden zijn hand-picked items. Dit betekent dat wij alle items, stuk voor stuk, zelf uitkiezen. Dit doen wij gepaard met onze opgedane kennis over alle (fashion) trends, zodat elk kledingstuk een uniek item wordt in jouw kledingkast. Ook proberen wij regelmatig producten toe te voegen, zodat er meer variatie en aanbod is voor jou om uit te kiezen.

 

Een redelijke prijs voor kwalitatieve kleding kun je bij ons vinden!

 

 Alvast veel shopplezier :)